Μακροχρόνιες αγορές για το Euro2016 από τον stoiximan!

09/06/2016 | 17:41
Predict Team

Euro 2016: Oι περισσότερες και πληρέστερες μακροχρόνιες επιλογές για τη διοργάνωση

Το Euro 2016 είναι εδώ και η ομάδα των traders του Stoiximan ετοίμασε περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τη μεγάλη διοργάνωση που αναμένεται να μονοπωλήσει το αθλητικό ενδιαφέρον για τον επόμενο μήνα.

Πέρα από τις κλασικές επιλογές για τον νικητή της διοργάνωσης και τον κορυφαίο σκορερ, συναντά κανείς ποικιλία επιλογών, η οποία καλύπτει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Ειδικότερα, για όλες τις ομάδες προσφέρονται μεταξύ άλλων, αγορές που αφορούν: τη φάση αποκλεισμού, το ζευγάρι του τελικού, την ομάδα που θα σκοράρει τα λιγότερα & τα περισσότερα τέρματα στη διοργάνωση, το γρηγορότερο γκολ της διοργάνωσης, τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο, τη μάρκα της φανέλας της τροπαιούχου, αλλά και αγορά αποκλεισμού στη διαδικασία των πέναλτι!

Ξεχωρίζουν οι ελκυστικές αγορές των ρεκόρ

Ήδη την προτίμηση των μελών της κορυφαίας ελληνικής στοιχηματικής εταιρείας στο διαδίκτυο, έχουν συγκεντρώσει οι αγορές με τα ρεκορ του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ο ημιτελικός, Γαλλία - Γιουγκοσλαβία (4-5) του Euro 1960, στη Γαλλία, κρατά εδώ και 46 χρόνια το ρεκόρ παραγωγικότητας σε αγώνα Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τα 9 γκολ που σημειώθηκαν. Θα σπάσει το ρεκόρ; Θα υπάρξει παιχνίδι με 10 ή περισσότερα γκολ;

Επιπλέον, θα σημειωθεί γκολ στα πρώτα 68 δευτερόλεπτα κάποιας αναμέτρησης; Το ρεκόρ κατέχει ο Κιριτσένκο από το Ρωσία – Ελλάδα (2-1) του 2004. 

Θα αποβληθεί παίκτης πριν το 23:00 κάποιας αναμέτρησης; (Τρέχον ρεκόρ: Αμπιντάλ, Γαλλία - Ιταλία, 2008)

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στις περισσότερες από 150 μακροχρόνιες αγορές για το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στον Stoiximan.gr!

Success: 
0

Game of the day

Pick of the Day