Τρεις μοναδικές προσφορές στον stoiximan για το Euro2016!

09/06/2016 | 21:39
Predict Team

Τρεις Μοναδικές προσφορές που έχει ετοιμάσει ο stoiximan για το Euro2016!

1. EUROMANIAC

Παίξε σε όσα το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στο EURO 2016 και εμείς στο τέλος της διοργάνωσης θα σε ανταμείψουμε με ένα ποσό μέχρι και 5 φορές του μέσου πονταρίσματος σου σε μετρητά! 

Πως ορίζεται το μέσο ποντάρισμα;

Ως μέσο ποντάρισμα, εννοούμε τον μέσο όρο όλων των πονταρισμάτων που έχεις τοποθετήσει σε μονά στοιχήματα σε αγώνες του EURO. (Μακροχρόνια & ειδικά διοργάνωσης δεν υπολογίζονται)
Παράδειγμα 1: Εάν παίξεις σε 3 αγώνες: 5€ στον έναν, 2€ στον άλλον και 20€ στον τρίτο τότε το μέσο ποντάρισμα σου θα είναι: 9€ (5+2+20=27 & κατόπιν 27/3=9) 
Παράδειγμα 2: Εάν παίξεις σε έναν αγώνα 3 διαφορετικά στοιχήματα 4€, 3€ και 5€, στον δεύτερο αγώνα δύο στοιχήματα 3€ και 4€ και στον τρίτο αγώνα ένα μόνο στοίχημα αξίας 5€ τότε το μέσο ποντάρισμα σου θα είναι 4€ (4+3+5+3+4+5 = 24 & κατόπιν 24/6=4)

 
Τι εννοείτε μέχρι 5 φορές; 

Όσοι παίξουν σε όλα τα παιχνίδια του EURO (51 αγώνες) θα λάβουν στο τέλος της διοργάνωσης το 5πλάσιο του μέσου πονταρίσματος τους. Δηλαδή εάν το μέσο ποντάρισμα σας είναι 9€ στο τέλος θα λάβετε 45€!

Όσοι παίξουν από 41 έως και 50 παιχνίδια θα ανταμειφθούν με το 3πλάσιο μέσο ποντάρισμα τους. 

Όσοι παίξουν από 26 έως και 40 παιχνίδια θα ανταμειφθούν με ποσό ίσο με το μέσο ποντάρισμα τους. (Κάτω από 26 παιχνίδια δεν υπάρχει ανταμοιβή) 

Κάθε μέλος μπορεί να λάβει την ανταμοιβή μόνο για μία από τις παραπάνω κατηγορίες 

 

Μέγιστη ανταμοιβή;  

Μέγιστη ανταμοιβή της προσφοράς euro-maniac ορίζεται το ποσό των 500€ για κάθε μια από τις κατηγορίες νικητών. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2. MONEY-BACK SCENARIOS

Παίξε σε μια από τις παρακάτω αγορές πριν την έναρξη του αγώνα Γαλλία-Ρουμανία και σε περίπτωση που σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Κλαούντιο Κεσέρου ή ο Πολ Πογκμπά θα σου επιστρέψουμε πίσω το πρώτο σου στοίχημα (εφόσον αυτό διευθετηθεί ως χαμένο).   

Πρώτος Σκόρερ
Τελευταίος Σκόρερ
Παίκτης Να Σκοράρει
Παίκτης Να σκοράρει Χατ Τρικ
Παίκτης Να σκοράρει δύο ή παραπάνω γκολ
Προσοχή: Η αγορά Επόμενος παίκτης που θα σκοράρει (Γκολ 1) δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

3. BETTING JACKPOT

Τι είναι:

To Betting Jackpot είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ συναρπαστικό παιχνίδι πρόβλεψης το οποίο σου δίνει επιπλέον ευκαιρία για μεγάλα κέρδη σε μετρητά εάν στοιχηματίζεις μέσα από το stoiximan.gr!

Πως συμμετέχω:

Κατά καιρούς ο Stoiximan θα επιλέγει 1 ή περισσότερα ματς τα οποία θα συμμετέχουν στο Betting Jackpot και θα ανακοινώνονται μέσω σχετικού banner σε όλες τις σελίδες του site. 

Παίζοντας εσύ ένα μονό στοίχημα ή παρολί (το οποίο περιλαμβάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι) αξίας1€ και πάνω και σε απόδοση μεγαλύτερη του 1.70 (η απόδοση αφορά το στοίχημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι την συνολική του δελτίου) πριν την έναρξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αποκτάς αυτόματα το δικαίωμα συμμετοχής στο Betting Jackpot. (η δυνατότητα συμμετοχής θα σου δοθεί αμέσως μόλις τοποθετήσεις το στοίχημα)

Πως παίζεται:

Συμμετέχοντας θα κληθείς να απαντήσεις σε 3 ή παραπάνω ερωτήσεις σχετικές με την έκβαση ενός ή περισσοτέρων παιχνιδιών. Με την λήξη των/του παιχνιδιού το ποσό του JackPot θα μοιράζεται σε ΟΛΟΥΣ τους νικητές χωρίς κλήρωση. Νικητές ορίζονται μόνο όσοι απαντήσουν σωστά σε όλες τις ερωτήσεις.

Success: 
0

Game of the day

Pick of the Day